Belastingsupport

Naast onze software bieden wij een extra service: het beantwoorden van alle denkbare belastingvragen over jouw onderneming.

Uiteraard mag je altijd een vraag stellen en bij laagdrempelige vragen zullen we altijd antwoorden. Wanneer je echter géén belastingsupport-abonnement hebt, kunnen we de complexere vragen of vragen die zien op jouw specifieke situatie als ondernemer niet in behandeling kunnen nemen.

Vergelijk het met een abonnement bij andere software-aanbieders die géén belastingadviseurs hebben. Ook daar zul je géén inhoudelijk fiscaal antwoord krijgen tenzij het redelijk laagdrempelig is. 

Wij hebben uiteraard als voordeel dat we ook belastingadviseurs zijn en daardoor meer kennis in huis hebben. Het delen (en bijhouden en opzoeken) van die kennis kost echter ook (veel) tijd. Vandaar dat daar een kleine vergoeding tegenover staat.

Omdat het in een abonnementsvorm is kun je voor een laag bedrag per maand jouw vragen als ondernemer stellen. 

Wat voor een soort vragen moet ik aan denken?

Heb je een vraag over de aftrekbaarheid van een bonnetje? Of weet je niet zeker of je een auto zakelijk of privé moet rijden? En hoe zit het eigenlijk met die werkruimte aan huis, kun je daar nog iets mee belastingtechnisch?

Welke onderwerpen vallen er niet onder?

Onderwerpen die niet op jouw onderneming zien zijn in principe uitgesloten van de support-vragen. Wij zijn namelijk specialisten op het gebied van ondernemingen maar buiten die specialisme bevinden zich nog tal van andere onderwerpen. Dat neemt niet weg dat je voor eventuele andere vragen ons altijd kunt inschakelen. Zie voor meer info onze diensten pagina.

Hoe kan een “Belastingsupport-vraag” stellen?

Dat kan gemakkelijk in de software zelf via het tabblad “Support”. Jouw vraag komt dan binnen bij ons en wij zullen die dan z.s.m. behandelen.