Boekhoudsoftware voor zzp'ers

Maak het hele jaar gebruik van de gemakkelijke software. Daarna kun je zelf de belastingaangiftes doen. De software legt je uit hoe het moet. Dat maakt EZ anders.

Bekijk alle functies

Financieel dashboard

Jij houdt het overzicht met het financiële dashboard. Zie direct wat jouw inkomsten en uitgaven zijn én wat je nog aan btw moet betalen.

Financieel dashboard EZ Boekhouding

Precies weten wat je verdiend en wat je uitgeeft? Je ziet het in één oogopslag in het dashboard.

1 of 5

Heb je een klant die vergeten is te betalen? In het dashboard zie je direct welke facturen nog openstaan!

2 of 5

Zie in één oogopslag hoeveel uren je hebt gemaakt in dit jaar.

3 of 5

Tutorials voor als je er niet uitkomt.

4 of 5

Je wilt geen nare verassingen. Dat snappen we. Op het dashboard zie je direct hoeveel je aan btw moet betalen over dit kwartaal EN of je nog een privécorrectie moet betalen aan het eind van het jaar.

5 of 5

Wat zie je allemaal op het dashboard?

Met het dashboard ben jij helemaal in control. Je ziet wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Daarnaast kun je in één oogopslag zien wat je nog aan btw moet betalen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Inkomsten en uitgaven

Zie direct in de grafiek hoeveel je hebt gefactureerd en welke kosten je hebt gemaakt.

Zelfstandigenaftrek

Wil je weten of je aan de eisen voldoet voor de zelfstandigenaftrek? In het overzicht zie je direct hoe je ervoor staat en of je de 1225 uur gaat halen dit jaar.

Nog te betalen btw

In ons dashboard zie je direct hoeveel btw je moet betalen over dit kwartaal. Daarnaast kun je ook zien wat je eventueel aan het eind van het jaar als privécorrectie moet betalen.

Openstaande facturen

Je kunt bijhouden of klanten al hebben betaald en dit aanvinken. Heeft iemand al wel betaald? Dan vink je het meteen af op het dashboard.

Dit is wat onze klanten vinden van de software

Gratis proberen

Wat als je voortaan minder tijd hoeft te besteden aan jouw administratie? En wat zou het je opleveren als er software is die met je meedenkt?