Boekhoudsoftware voor zzp'ers

Maak het hele jaar gebruik van de gemakkelijke software. Daarna kun je zelf de belastingaangiftes doen. De software legt je uit hoe het moet. Dat maakt EZ anders.

Bekijk alle functies

Kosten opvoeren

Niet meer weten hoe je kosten moet opvoeren is verleden tijd. Uiteraard kun je in onze boekhoudsoftware kosten opvoeren. Wat het nog makkelijker maakt is dat wij alvast kostencategorieën voor je hebben gemaakt zodat je altijd weet hoe je iets moet aangeven.

kosten opvoeren in EZ Boekhouding

Een bon van Aliexpress? Of een bonnetje van een ander niet Nederlands bedrijf? Geen probleem! Geef het hier aan en wij zorgen dat het goed in je aangifte terecht komt.

1 of 5

Sleep gemakkelijk jouw bonnen in de software om ze op te slaan

2 of 5

Twijfelen is verleden tijd. Kies uit één van de beschikbare kostencategorieën en wij zorgen dat het goed in de aangifte wordt verwerkt.

3 of 5

Tutorials voor als je er niet uitkomt.

4 of 5

Gebruik je een bedrijfsmiddel ook privé en wil je dat aangeven? Dat kan! Kies voor welk percentage je dit privé gebruikt en wij zetten dit voor je klaar in de aangifte.

5 of 5

Wat kun je allemaal met kosten opvoeren

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je bent niet gelimiteerd aan aantallen en je kunt jouw eigen kostencategorieën opvoeren. Boekhouden wordt een ‘eitje’ met onze software. En over de aangiftes hoef zelf niet meer na te denken.

Scan bonnen met je telefoon

Maak een foto met je mobiel en verwerk de bon direct in jouw administratie.

Eigen kostencategorieën

Wij hebben alvast de meest belangrijke kostenposten voor je geselecteerd maar je kunt uiteraard ook zelf jouw eigen kostencategorieën toevoegen.​

Kosten uit het
buitenland

Als je kosten maakt in het buitenland dan gelden daar weer andere belastingregels voor. Je voorkomt fouten door onze software te gebruiken.

Geen limiet op kosten

Concurrenten limiteren hun klanten vaak met een aantal transacties/kostenposten per maand of per jaar. Bij ons kun je gewoon zoveel opvoeren als je wilt.

Dit is wat onze klanten vinden van de software

Gratis proberen

Wat als je voortaan minder tijd hoeft te besteden aan jouw administratie? En wat zou het je opleveren als er software is die met je meedenkt?