Boekhoudsoftware voor zzp'ers

Maak het hele jaar gebruik van de gemakkelijke software. Daarna kun je zelf de belastingaangiftes doen. De software legt je uit hoe het moet. Dat maakt EZ anders.

Bekijk alle functies

Super simpel uren en kilometers registreren

Een spreadsheet die crasht? Of een formule die nét even roet in het eten gooit? Voorkom boetes en zorg dat je jouw bewijs op orde. In no-time heb je jouw uren en kilometers verwerkt. En bij een belastingcontrole exporteer je gewoon een pdf’je. Check ook wat onze klant Johannes hierover zegt.

Uren en kilometers opnemen in EZ Boekhouding

Geef aan hoeveel uren je hebt gemaakt. Deze komen terug in jouw dashboard. Zo kun je altijd meteen zien of je recht hebt op de zelfstandigenaftreken het bewijzen in geval van controle door de Belastingdienst.

1 of 3

Geef het aantal kilometers op voor jouw reis. Wij rekenen automatisch uit wat je mag opgeven aan kosten in de aangiftes.

2 of 3

Tutorials voor als je er niet uitkomt.

3 of 3

Wat kun je allemaal met uren en kilometers?

Voor de aangifte inkomstenbelasting is het belangrijk dat je uren en kilometers registreert. De Belastingdienst zal hier bij een controle goed naar kijken. Daarom is het erg belangrijk dat je dit goed op orde hebt!

Kilometers bijhouden

Je kunt alle zakelijke kilometers registreren in de software.

Btw over brandstof

Wij rekenen op basis van jouw kilometerstanden uit wat jouw privé en zakelijk gedeelte is. Zo kiezen we voor jou het meest voordelige scenario in de btw-aangifte.

Uren voor de zelfstandigenaftrek

Wil je voorkomen dat je duizenden euro's voordeel misloopt? Dan zul je moeten bewijzen dat je recht hebt op de zelfstandigenaftrek. Dat kan met onze software!

Bewijs in een handomdraai

Bij een eventuele controle kun je jouw jaarrapport overhandigen dat door de software gegenereert kan worden. Zo voorkom je discussie met de Belastingdienst en eventuele boetes of extra belastingen.

Dit is wat onze klanten vinden van de software

Gratis proberen

Wat als je voortaan minder tijd hoeft te besteden aan jouw administratie? En wat zou het je opleveren als er software is die met je meedenkt?