Cadeautips voor ondernemers

Opzoek naar een leuk cadeau voor je ondernemende vriend of vriendin of zoek je zelf inspiratie voor op je lijstje? We hebben een aantal nuttige cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Voor de Ik ben altijd alles kwijt-ondernemer

Stop met zoeken naar losse pasjes of je portemonnee onder in je tas. De Secrid miniwallet heeft ruimte voor verschillende pasjes en contant geld. Plus hij past eenvoudig in elke broekzak. Door een uniek systeem schuiven met een klik de pasjes trapsgewijs naar boven. Dus ook het gepruts om net die ene eruit te krijgen is verleden tijd.

Voor de Oldskool-ondernemer

Ondanks dat een hoop van ons toch sneller typen dan schrijven, blijft het maken van notities toch nog steeds makkelijker met een pen. Hoe fijn zou het zijn als je die aantekeningen eenvoudig zou kunnen digitaliseren en er in zou kunnen zoeken? Dat kan nu! Met het speciale Moleskine Evernote Smart Notebook. Schrijf op wat je wilt, maak er een foto van met de Evernote app en vind alles eenvoudig terug online. Ideaal!

Voor de Ik kan wel wat inspiratie gebruiker-ondernemer

Het boek Fit, rijk & slim van Timothy Ferris lees je niet even in een avondje weg. Maar dat is ook niet de bedoeling van dit ruim 650 pagina tellende boek. Het boek is juist voor de momenten  waar je even een schop onder je kont nodig hebt, of motivatie mist. Dan pak je deze erbij en lees je even een hoofdstuk. Tim Ferris gaat in Fit, rijk & slim in gesprek met experts op uiteenlopende gebieden en deelt hun inspirerende verhalen en tips.

Voor de Ik kan niet zonder koffie-ondernemer

Niks is zo naar dan het nemen van een slok koude koffie… Ben of ken jij een ondernemer die vaak op pad is? Dan is de Hydro Flask je beste vriend. Maar liefst 12 uur lang blijft je koffie hierin warm. En heb je in de zomer toch liever een koud drankje? Dan vind je tot 24 uur later nog verkoelend water in je fles.

Voor de Ik kan tegen een grapje-ondernemer

Last van stress? Met deze zen garden op je bureau verdwijnt het als sneeuw voor de zon. Zeggen ze dan he…

Welk cadeau zou wel onder jou kerstboom mogen liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.