Nu slechts € 72.60 € 9,95


Nu slechts
€ 72.60 € 9,95

Deze actie loopt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De actie is helaas verlopen

Je kunt meer dan je denkt

Jouw belastingaangifte lukt met onze software altijd!

Stel je voor dat je:

  • álle belastingaangiftes zelf kunt doen in no-time (je bent een ware aangifteheld!)
  • altijd weet wat je aan btw moet betalen en daardoor financieel niet in de knel komt
  • niks meer kwijtraakt als het op je boekhouding aankomt
  • nooit meer een boete krijgt voor een te laat ingediende belastingaangifte
  • niet meer verrast wordt door dure facturen van een boekhouder (want die is praktisch overbodig geworden)
Klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar dit is de reden dat wij bestaan. Je krijgt praktische begeleiding online in jouw boekhouding waardoor je in staat bent om zelf de aangiftes in te dienen. Ook één dag voor de deadline en zonder dat je afhankelijk bent van een boekhouder of belastingspecialist.

Deze actie loopt nog

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De actie is helaas verlopen

Ben je geen boekhoudkundig wonder?

Dat maakt helemaal niet uit. Onze software is dan juist voor jou gemaakt! Je hebt géén boekhoudkennis nodig om te boekhouden bij ons: een kind kan de was doen.

Geen geknoei meer met losse Excel-bestanden, schoenendozen en alles wat uiteindelijk tóch zoekraakt. Alles wat je als ZZP-er nodig hebt zit er in. 

Weten dat het goed zit geeft rust in je hoofd en daarmee ruimte voor creativiteit en ondernemerschap.

Uitleg in video's

Als je net begint dan is het prettig om even op weg geholpen te worden. We hebben diverse tutorials om te zorgen dat je direct jouw draai weet te vinden in de software.

Ook hebben een makkelijke online handleiding waarin je snel even iets kunt opzoeken.

Uitgebreide helpfunctie

Heb je ook weleens dat je aan het boekhouden bent en denkt: “hoe zat dat ook alweer?”. Met onze kennisbank en documentatie kun je dit altijd snel terugvinden. Kom je er toch niet uit? Dan kun je ons een berichtje sturen en helpen wij je verder!

Boetes voorkomen met onze software (automatische reminders)

Heb je weleens een boete gehad? Dat doet pijn hé? Dat is gewoon zonde van het geld. Daarom sturen we je reminders om jouw aangifte te doen. Wij willen namelijk dat je niet onnodig geld verliest door een te laat ingediende belastingaangifte.

De software rekent jouw belastingaangifte uit!

Uren stoeien met jouw administratie om vervolgens de btw-aangifte te kunnen uitrekenen? Dat is niet nodig 🙂 De btw-aangifte staat namelijk al klaar! De btw-aangifte wordt hierdoor supereenvoudig en je hebt continue een actueel overzicht wat je aan btw moet betalen (op het dashboard, direct zichtbaar als je inlogt).

Daarnaast heb je geen kennis en ervaring in huis nodig als je een jaarafsluiting met onze software wilt gaan doen. Zelfs zonder boekhoudkennis kun je dit zelf doen, want de software is heel gebruiksvriendelijk en geeft zélfs uitleg op de wat moeilijkere punten.

Met ons stappenplan en tutorials kun je direct zelf gemakkelijk aan de slag.

Jeffrey van Rossum
Jeffrey van Rossum
Componist en muzikant
Lees verder
" Zeer betaalbare en goede hulp. Cijfertjes invullen en de aangiftes komen er zo uitrollen. "
Daniel Thomasso
Daniel Thomasso
DJ en Producer
Lees verder
" Belastingaangiftes zijn in een handomdraai gedaan dankzij EZ Boekhouding. Ook voor elke vraag hebben zij een antwoord en staan zij altijd voor je klaar. Ze geven advies, hebben handige tips en dat allemaal via een overzichtelijke site. Een aanrader voor iedereen die net zoals ik opkijkt tegen het einde van het kwartaal! "
Jolande van Erp
Jolande van Erp
Sieradenmaker - Yolandesign
Lees verder
" Afgelopen jaar zijn we het systeem van EZ Boekhouding gaan gebruiken en het bevalt heel goed. Het programma is duidelijk en overzichtelijk. De heren van EZ Boekhouding hebben voor ons - en samen met ons - de aangifte over 2015 verzorgd. Ze namen alle tijd om alles uit te leggen, toe te lichten en samen in te vullen, wat heel prettig werkte, vooral als je voor de eerste keer alles "zelf" doet! "
Previous
Next

Slapeloze nachten omdat je een belastingcontrole krijgt? Dat is verleden tijd!

Het zal je maar overkomen. Je wordt ineens gebeld of je ontvangt een brief dat je een belastingcontrole krijgt. Dat klinkt natuurlijk spannend want – ook al ben je geen belastingboefje – wellicht doe je iets niet goed.

Johannes (klant van ons) heeft belastingcontrole gehad. Hij vertelt je hoe makkelijk dat was omdat hij onze software gebruikte.

De inspecteur kon met een druk op de knop zien hoe Johannes ervoor stond. Dat geeft natuurlijk vertrouwen en binnen no-time was de controle voorbij. Johannes kon weer met een gerust hart verder ondernemen.

Vast bedrag

Schrikken van een dure factuur van jouw boekhouder? Nee hoor, een vast bedrag per maand en je weet waar je aan toe bent. Wil je onze belastingspecialisten inschakelen om jouw aangifte voor je te doen? Dat kan natuurlijk ook en ook dan bieden we je een vaste prijs. Geen (nare) verrassingen achteraf dus!

Alles-in-1

Met de software kun je facturen maken en versturen, kosten opvoeren (ook met onze mobiele app), uren en kilometers registreren. Tot slot kun je dan heel makkelijk de aangiftes doen. En als je er niet uitkomt staan onze belastingspecialisten voor je klaar!

Heb je een vraag? We staan voor je klaar!

Binnen 24 uur krijg je van ons een inhoudelijk antwoord. Dat is onze belofte!

Mis je iets?

Mocht er iets niet handig zijn of als je denkt dat het beter kan, dan kun je direct contact opnemen en wordt er serieus gekeken naar verbeteringen of aanpassingen.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Zie direct op het dashboard (als je inlogt) hoeveel btw je moet betalen over dit kwartaal en zet dat apart op jouw spaarrekening. Ook kun je meteen zien hoeveel omzet en kosten je hebt gemaakt. En twijfel je of je het aantal uren gaat halen voor de zelfstandigenaftrek? Het dashboard laat direct zien hoe je ervoor staat!

Maak je gebruik van de KOR? Geen probleem!

Onze software houdt rekening met vrijgestelde omzet, ook als je gebruik maakt van de kleineondernemersregeling (KOR). Ga je toch door de omzetgrens van de KOR heen? Dan rekent de software direct uit wat je mag terugvragen aan btw. Aan het eind van het jaar wordt dan ook nog eens correctie over heel het jaar opgesteld (automatisch in kwartaal 4).

Wat houdt de actie precies in?

Normaal gesproken betaal je voor vier maanden gebruik van onze boekhoudsoftware een bedrag van € 72,60. Je kunt dit nu al krijgen voor slechts € 9,95.

Naast dat je gebruik kunt maken van makkelijke software kleven daar drie grote voordelen aan:

  1. Je kunt de aangifte inkomstenbelasting 2020 zelf doen (als je alle gegevens over 2020 verwerkt in de software)
  2. Je kunt de btw-aangifte over kwartaal 4 (2020) doen. Dan heb je meteen ook jouw (verplichte) privécorrectie goed verwerkt voor de btw. 
  3. Je kunt de btw-aangifte over kwartaal 1 (2021) indienen.

Vind je uiteindelijk toch niks?

Je kunt maandelijks opzeggen zonder gedoe (opzeggen kan in de software of per mail).