Cursus boekhouden en belastingen voor ZZP'ers

Wil je leren om meer voordeel te halen uit jouw cijfers? Doe dit dan stapsgewijs met onze e-mailcursus. Je ontvangt 1x per week een e-mail met daarin relevante informatie voor jou als ondernemer, in begrijpelijke taal.

Reviews van cursisten

Martijn
Martijn
Lees verder
Ik ben al wel voor langere tijd een zzp'er maar deze cursus was desondanks echt wel helpend. Het was een goede opfriscursus. Daarnaast kwam ik erachter dat mijn boekhouder al jaren onterecht niet de btw terugvraagt over mijn auto. Ik raad deze (opfris)cursus dus echt aan!
Vivian
Vivian
Lees verder
Ik heb niet zoveel met boekhouden of belastingen maar het leek mij toch wel handig om deze cursus te volgen. Het wordt echt heel makkelijk uitgelegd en ik heb wel echt een betere kijk op mijn boekhouding nu. Bedankt Team EZ! 🙂
Michiel
Michiel
Lees verder
Praktische mailcursus zonder te veel poespas. Wat mij betreft mag het nog wel dieper ingaan op de fiscale theorie maar van de andere kant is het misschien juist wel de kracht van deze cursus dat het lekker to-the-point is en daarmee ook handig voor starters.
Marilot
Marilot
Lees verder
Welke kosten mag je nu wel en niet opvoeren? Daar zat ik weleens mee! In deze cursus wordt dat stapsgewijs uitgelegd. En daarna heb ik maar meteen het e-book gekocht omdat het heerlijk is om te weten dat je alles onder controle hebt. Geen angst meer of ik iets verkeerd doe. 🙂
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Yes, deze cursus bieden wij gratis aan omdat we geloven dat dit cruciale informatie is voor zzp'ers die we niet voor onszelf willen/moeten houden. Als je nog dieper in de materie wilt duiken hebben eventueel ook een e-book.

Uiteraard kun jij je altijd afmelden via de unsubscribe-knop. Al weten we uit ervaring dat de kans dat je die gaat gebruiken heeeel erg klein is. 🙂

Tja, wij vinden natuurlijk van wel maar oordeel vooral zelf!

Deze e-mailcursus is opgezet met ons netwerk van boekhouders en fiscaal juristen om te zorgen dat je niks mist.

Normaal gesproken betaal je voor adviesgesprekken waar je dit soort informatie kunt inwinnen, maar wij stellen dit graag ter beschikking.

Wat zijn de doelen van de cursus?

The basics

Eerst wordt de basis uitgelegd. Waar moet je aan voldoen als ondernemer? Wat zijn de spreekwoordelijke ‘haken en ogen’? En hoe zorg je dat je jouw zaken goed op orde hebt?

Op zoek naar voordeel

Daarna lichten we aantal belangrijke belastingvoordelen toe die soms niet direct voor de hand liggen

Word een goede sparrinspartner

We krijgen vaak terug dat onze tips nogal eens worden vergeten door een boekhouder. Zorg dat je zelf goed ingelicht bent. Daarmee ben je ook direct een goede sparringspartner voor jouw eigen boekhouder, accountant of adviseur

Ruim 1000 zzp'ers gingen je voor. Doe je ook mee?
0 +