Jouw aangifte

Let op! Je hebt de optie “overig” geselecteerd. Het kan zijn, na beoordeling van jouw aangifte, dat we een alternatieve prijs hanteren voor jouw aangifte. We zullen dit altijd eerst met je overleggen.

Hieronder staat de door jou op maat gemaakte aangifte inkomstenbelasting. Door het formulier hiernaast in te vullen boek je jouw aangifte inkomstenbelasting bij EZ Boekhouding. Voor 1 maart ontvang je van ons een e-mail met de documenten die je moet aanleveren zodat wij jouw aangifte compleet kunnen maken en in kunnen dienen.
Ik wil aangifte doen voor mijn:
  • Ik heb een EZ Boekhouding IB-tool abonnement
  • Ik heb een kantoor aan huis
  • Ik rijd een zakelijke auto
  • Ik heb een koophuis
  • Ik heb meer dan 3 giften gegeven
  • Ik wil de btw van het gehele jaar laten controleren
  • Overig

Korting: €,-

Totaal bedrag: €,-*

*exclusief 21% btw

Jouw gegevens

Vul hieronder jouw gegevens in om jouw aanvraag af te ronden.