Over ons

We krijgen weleens de vraag: Waarom zijn jullie in vredesnaam dit avontuur aangegaan?

Boekhouden is het meest non-sexy onderwerp waar elke muzikant, vroeg of laat, mee geconfronteerd wordt. Ook wij hebben dat als muzikanten mogen ervaren, na een optreden wéér een factuur sturen, je uren en kilometers bijhouden, etc.

Er was geen platform!

Excel was prima om dit allemaal in bij te houden maar voldeed niet aan onze wensen en soms deed een formule het weer niet. (Aaargh! #Frustratie) Soms was je meer tijd bezig met je Excel te fixen dan boekhouden of, nog beter, muziek maken!

Bottomline: we zaten met een probleem!

Er moest iets komen wat speciaal voor deze sector was. Iets waar muzikanten écht iets aan hebben.

Jaap kon naast waanzinnig bassen ook nog fenomenaal coderen. Ruud heeft zich als toetsenist helemaal vastgebeten in fiscale regels, hoe boekhouden echt werkt en wat je allemaal moet en kan.  Hij geeft onder meer les aan de Fontys Rockacademy op dit gebied.

Op een gegeven moment werd het tijd om de handen ineen te slaan. Er moest iets komen wat speciaal voor deze sector was. Iets waar muzikanten écht iets aan hebben.

Wat moest het dan zijn?

Vooral makkelijker, het systeem zou je moeten helpen in plaats van tegenwerken. Herinneringen geven, informatie, en meer!

Daarnaast moest het belastingvoordeel opleveren, het moet niet te moeilijk zijn en uiteindelijk geld opleveren. Het systeem moet je helpen om dingen beter te snappen, directe links naar wat voor jou van toepassing is!

Dus; Waarom we het doen? We geloven dat het zoveel beter kan!

Wil je het meteen (30 dagen gratis) proberen? of like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van allerlei belangrijk nieuws!