Uitgelicht: Esther van Hees

We zijn onlangs begonnen aan de serie UITGELICHT. Onze klanten zijn niet zo bang voor de spotlights en daarom durven wij ze uit te lichten.

Dit keer in UITGELICHT: Esther van Hees!

Esther van Hees is een waanzinnige jazzvocaliste die na het afronden van het conservatorium in Tilburg nog niet genoeg had. Op 10 juni studeert zij af van de master jazz zang aan het conservatorium van Amsterdam. Het concert is gratis bij te wonen en vindt plaatst om 20u in de Blue Note zaal op het conservatorium.

De afgelopen 2 jaar heeft Esther gestudeerd aan het CvA bij docenten Lydia van Dam en Lieve Geuens. In die twee jaar heeft de focus vooral gelegen op het krijgen van meer kleuren en dynamiek op haar stem.

Voor haar research onderzocht ze wat de criteria zijn voor een goede songtekst en probeerde ze van haar eigen schrijfwijze een methode te maken. Op het eindexamen zullen overwegend eigen teksten te horen zijn op composities van verschillende componisten.

Tijdens het eindexamen wordt een voorproefje gegeven van wat er verwacht kan worden van haar album wat in november 2015 uit zal komen. Het genre zal overwegend pop zijn met jazzinvloeden.

Leuke quote van Esther over onze software: [blockquote cite=”Esther van Hees” type=”left”]Het is een soort saaie Facebook, ik gebruik het niet omdat ik boekhouden zo leuk vind maar het werkt wel net zo makkelijk als Facebook![/blockquote]

Bezetting a.s. woensdag:

bas – Reindert Kragt
toetsen – Marius van den Brink
drums – Bram Knol
backings – Pepijn van der Sande
gitaar – Mateusz Pulawski
trompet – Denis Androic
+ the flow patrol band

Ben je benieuwd naar het boekhoudsysteem waar Esther het over heeft? Probeer nu gratis ons systeem en ervaar het zelf.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Prinsjesdag 2020

Prinsjesdag 2020 – Wat wijzigt er voor jou (als ZZP-er)? Gisteren vond traditiegetrouw, op de derde dinsdag van september, Prinsjesdag weer plaats. Naast dat Koning

Lees verder »